Robinson spelen

robinson_spelen.jpg

Op expeditie

De Robinson spelen dagen je uit op 5 gebieden: Survival skills, kracht, balans, logisch denken en samenwerking. De spelen zijn geïnspireerd door het bekende programma: Expeditie Robinson. Dus altijd al de droom gehad om mee te doen met dit programma? Of vind je het gewoon leuk om jezelf en je team eens uit te dagen? Boek dit arrangement dan snel.

In teams ga je aan de slag met de spelen. We beginnen met een spel dat jullie vaardigheden op het gebied van samenwerking op de proef stelt. Zo krijg je al een beetje een idee hoe jouw team zich verhoudt met elkaar en het andere team. Daarna gaan we door met spelen die elk een andere vaardigheid uitdaagt. Na 5 spelen, gaan jullie naar het finalespel. Hierin komen alle elementen die jullie daarvoor hebben gedaan terug. Uiteindelijk is er een team de echte winnaar!

Focus op teambuilding?

Voor groepen waarvoor competitie minder belangrijk is, maar die zich meer wil focussen op samenwerking is dat ook mogelijk. Van tevoren spreken we duidelijk af wat de wensen zijn, zodat jullie zeker zijn van een geslaagde dag.

 
 

Prijzen

Per persoon € 20,-

Duur 2 uur

Min. aantal deelnemers 8

Max. aantal deelnemers 24 (tenzij geboekt in combinatie met andere activiteit)

Tijden

Data en tijden zijn in overleg, locatie Klazienaveen.