Outdoor

Boogschieten

In Klazienaveen kun je samen met vrienden, familie, collega’s of je sportclub met een professionele boog schieten op het doel. Iedereen kan het! En met de uitleg van onze instructeur leer je wat de beste houding is en hoe jij je kan ontpoppen tot een echte Robin Hood. Inclusief een kop koffie/thee.

Lees verder »

Robinson spelen

De Robinson spelen dagen je uit op 5 gebieden: Survival skills, kracht, balans, logisch denken en samenwerking. De spelen zijn geïnspireerd door het bekende programma: Expeditie Robinson. Dus altijd al de droom gehad om mee te doen met dit programma? Of vind je het gewoon leuk om jezelf en je team eens uit te dagen? Boek dit arrangement dan snel.

Lees verder »

Yoga

In de buitenlucht heerlijk bewegen op een rustig tempo. Bijvoorbeeld na een les bootcamp of de Robinson spelen een hele fijne manier om te ontspannen. We gaan naast de rust ook actief bezig, door yogahoudingen te doen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Lees verder »

Bootcamp

Wat is er nu leuker dan met je vrienden/collega’s of familie een uur lang actief bezig te zijn met elkaar? Tijdens de bootcamp ga je werken aan kracht en conditie. Dit is voor ieder niveau geschikt; of je nou vijf keer per week in de sportschool staat of nog nooit iets aan sport hebt gedaan.

Lees verder »