Ons Team

We stellen ons even voor

 
IMG_5099.jpg

Mark Assenberg

Leeftijd: 34 jaar

Al jaren ben ik bezig met sport. Op jonge leeftijd gevoetbald, daarna oa. fitness, boksen, aikido, Brazilian Jiu Jitsu, gewichtheffen en CrossFit gedaan. Ik vond het moeilijk om een bepaalde sport lang vol te houden, doordat ik al snel vond dat het steeds hetzelfde was. 

Behalve bij CrossFit. Daar heb ik geleerd dat je workout niet telkens dezelfde routine hoeft te hebben om progressie in je gezondheid te zien. Doordat ik hier mijn passie in had gevonden, ben ik mij hier verder in gaan verdiepen en merkte ik dat er super enthousiast van werd om andere mensen de bewegingen aan te leren en te helpen bij hun doelen. 

Na 10 jaar op kantoor gewerkt te hebben, wil ik ook jou helpen een gezondere levensstijl aan te houden en zo ook je algemene kwaliteit van leven te verbeteren. Omdat ik veel ervaring heb met verschillende sporten en zelf ervaringsdeskundige ben, weet ik hoe ik je kan blijven uitdagen en waar potentiële valkuilen zitten. 

Je sport, omdat je je fit wilt voelen. Niet omdat je perse het beste lichaam hebt of de meeste kilo’s kan tillen. Nee, omdat jij je er lekker en fitter bij voelt. 

_MG_5382.jpg

Michelle Hauser

Leeftijd: 30 jaar

Dat sporten aanstekelijk werkt, daar kan ik je alles over vertellen. Van origine een danseres, maar ondertussen een enthousiaste bootcamptrainer en yogajuf. Dansen vind ik nog steeds heerlijk om te doen in mijn vrije tijd en is mijn basis voor beweging.

Dat yoga ooit nog eens mijn passie zou worden, is niet heel verassend. Samen met mijn moeder zat ik als kind al in de lotushouding. Later hebben we samen kinderyoga gegeven en nu mogen we samen mensen laten zien hoe sterk deze zachte manier van bewegen kan zijn.

Dat ik bootcamp zou gaan geven, was een iets grotere verassing. Eerst hielp ik Mark alleen met de voorbereiding van de lessen en deed ik zelf gemiddeld vier keer per week mee met zijn trainingen. Tot dat Mark een week niet kon les geven en mij vroeg het over te nemen. Toen bleek hoe ontzettend tof ik het vond om deze mensen zelf aan het werk te zetten.

Ik ga met een blij gevoel naar huis als tenminste één persoon zichzelf overwonnen heeft in de training. Of dat nou is omdat iemand zichzelf van de bank heeft gesleept om toch te gaan trainen of in ene een push-up meer kan maakt niet uit.

Nathan Hauser

Leeftijd: 28 jaar

Tonnie Hauser

Leeftijd: 60 jaar

Drijvende kracht achter Asita is Tonnie Hauser (1959); getrouwd met Hans en moeder van 2 volwassen kinderen.

Sinds november 2008 werkt zij als zelfstandige in de zorg en runt ze haar eigen yogacentrum Asita.

Yoga heeft haar veel gebracht op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Tonnie vind het belangrijk om over te dragen dat yoga in het dagelijkse leven geïntegreerd kan worden. De lessen zijn dan ook praktisch van aard.

De kracht van de yogalessen die Tonnie geeft zit ook in de kleinschaligheid; maximaal 7 personen per groep, wat betekent dat iedere cursist voldoende individuele aandacht kan krijgen.

Momenteel geeft Tonnie ook yoga aan mensen met een psychische en/of fysieke aandoening. Het laat zien en voelen dat yoga meer is dan moeilijke lichaamshoudingen. Ze speelt in op de kwaliteiten die in iedereen aanwezig zijn en vindt het mooi om mensen daar bewust van te maken.