Bootcamp

Fysiek en mentaal

 
IMG_5023.jpg

Bootcamp biedt veel voordelen. Zowel mentaal als fysiek word je er sterker van.

Bij de bootcamp in Zwolle werken we aan kracht en conditie door ons eigen lichaamsgewicht te gebruiken en materialen die veelal in de omgeving aanwezig zijn.

Ook helpt de bootcamp stress te verlagen, door de zuurstof in de lucht en de stoffen die je lichaam aanmaakt door het bewegen. De groepen bestaan uit maximaal 14 personen.

Vind je de groepen te groot? Kijk dan ook eens bij Small group training.

Wil je een keer een proefles bootcamp in Zwolle meedoen?

 
 
 

Geschikt voor elk niveau

 

Of je nu net begint met sporten of al een tijdje bezig bent, in elke les vindt je jouw uitdaging. Onze bootcamp lessen zijn zo opgebouwd dat op elk niveau mee kan doen.

Dit doen we door vooral te werken met onderdelen op tijd. Dus niet zo snel mogelijk iets afronden, maar in een aantal minuten zoveel doen als jij op dat moment kan.

Natuurlijk is de trainer er om je een zetje te geven om net dat beetje extra te doen!

 
 
 

Hoe ziet een les er uit?

 

Warming up

Je lichaam moet eerst goed opgewarmd zijn voordat het de juiste inspanning kan leveren. Je hartslag gaat voor het eerst omhoog en middels actieve stretches bereid je je voor op wat komen gaat.

De kern

Hierin gebeurt het. Oefeningen met je eigen lichaamsgewicht op je eigen intensiteit, waarbij de trainer je net dat beetje extra pusht. Of heeft de workout toch materialen nodig, zoals een battle rope, medicine ball of kettlebell?

De cooling down

Omdat je lichaam een grote inspanning heeft geleverd, heeft het ook even de tijd nodig om tot rust te komen. Om het herstel, maar ook je flexibiliteit te verbeteren sluiten we af met statische stretches.

 
 
 

Prijzen

1x per week

€ 25,-

Strippenkaart (10 lessen)

€ 80,-
 

onbeperkt

€ 30,-

Losse les

€ 8,-
 
 

Tijden & locaties

 

Schellerpark

Maandag
20.00 - 21.00

Schellerdriehoek

Woensdag
20.00 - 21.00

Wezenlandenpark

Dinsdag
19.00 - 20.00

Het Engelse Werk

Zaterdag
09.00 - 10.00